Mincka van Houten

Ik ben trainer, coach en GZ psycholoog. Mijn kernzin is ‘No sugar on shit’. In mijn aanpak maak ik zichtbaar waar het echt overgaat. 

Als expert op het gebied van menselijk gedrag en het doorgronden van dieperliggende patronen, train en coach ik medewerkers en teams in het leren omgaan met hun eigen gedrag in relatie tot een ander.

Sinds 1996 ben ik  student aan de Ridhwanschool, een school voor transpersoonlijke psychologie waar kennis en inzichten uit de westerse psychologie worden geïntegreerd met (oosterse) wijsheidstradities. In deze school worden psychologische processen en bewustzijnsontwikkeling integraal benaderd. Verder ben ik opgeleid als orthopedagoog, GZ psycholoog en dramatherapeut. 

Ik ben als associate partner aangesloten bij Healthy Company Consultants.

Contact met Mincka?

Bel 0575 – 20 20 25 of laat een bericht achter: