Actueel

Blogs en nieuws

Aansluiting

Aansluiting

Wij zijn trots te kunnen melden dat Tristan van der Hoeven per 1 maart jl. is aangesloten bij onze coöperatie. Tristan werkt als coach en consultant vanuit zijn bedrijf Growth Center in Den Haag en zoekt met HCC de samenwerking op.

Doen we elke dag de dingen waar we blij van worden?

Doen we elke dag de dingen waar we blij van worden?

De vijf notarissen en kantoordirecteur bij Vechtstede notarissen volgden een persoonlijk ontwikkelingsplan om een nieuwe leider te kiezen. Die kwam er niet, zij besloten als team het management op zich te nemen. Notaris Rogier Lukas: ‘Dankzij dit traject heerst er een uitermate open werksfeer op kantoor.

Leren begint bij stilzitten op een bankje!

Leren begint bij stilzitten op een bankje!

Vorige week op de hondentraining heb ik weer veel geleerd. Een van de oefeningen weigert mijn hond gewoon, hoe hard ik ook m’n best doe, hij doet het gewoon niet. Irritant, je hebt het idee dat iedereen naar je kijkt en ik voelde me een behoorlijke sukkel.

Sloop de applausmachine – voorwaarde voor succesvol leiderschap

Sloop de applausmachine – voorwaarde voor succesvol leiderschap

Een paar weken geleden had ik het genoegen om in de zaal te zitten bij Dennis Tourish, hoogleraar aan de Royal Holloway, University of London. Bij deze ‘Masters of Management’ van AOG School of Management sprak hij over leiderschap en communicatie, en vooral over de schaduwzijde van leiderschap.

Familiebedrijven

Familiebedrijven

De ‘olifant’ als dirigent van de familie én de organisatie. Het familiebedrijf, oh zo krachtig en vaak oh zo kwetsbaar. ‘Nee, -daar gaan we het niet over hebben- dat geeft alleen maar heibel.

Het team

Johan de Jong

Johan de Jong

Johan de Jong is (organisatie)coach, trainer en interim manager. Met ‘Het begint altijd bij jezelf’ als startpunt brengt hij mensen in beweging.

Josée Blanken

Josée Blanken

Josée Blanken is trainer, (organisatie)coach en interim manager. ‘Mensen maken de business’ is voor Josée het vertrekpunt in elk traject.

Paul Nyst

Paul Nyst

Paul Nyst is (organisatie)coach, trainer en zenleraar. De belangrijkste drijfveer in zijn werk is het eigene in de mens zichtbaar maken.

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis is trainer, burnout coach en GZ-psycholoog. Contact maken en maatwerk leveren is voor haar belangrijker dan protocollen.

Tristan van der Hoeven

Tristan van der Hoeven

Tristan werky als coach en consultant en begeleidt mensen en organisaties bij de onvermijdelijke uitdagingen die persoonlijke en professionele groei met zich meebrengen.

Jos Meekers

Jos Meekers

Jos Meekers is trainer en (organisatie)coach. Hij werkt met mensen en organisaties op het snijvlak van persoonlijke thematiek en organisatiethematiek.

Mincka van Houten

Mincka van Houten

Mincka van Houten is trainer, coach en GZ psycholoog. Met ‘No sugar on shit’ als kernzin, maakt zij in haar aanpak zichtbaar waar het echt over gaat.