Johan de Jong

“Ik ben er
en als het dan zo is
leg ik mijn pad
naast het jouwe
en loop ik met je mee.”

De 1e strofe van dit gedicht van Gerdine Smit geeft precies weer waar het voor mij over gaat. Als systemisch begeleider loop ik een stukje met je mee, naast jou, op jouw eigen pad. Niet meer en niet minder. We hebben namelijk allemaal ons eigen unieke pad te gaan.

Binnen Healthy Company Consultants werk ik als trainer & coach voor bestuurders, directeuren en hoger management. Ik begeleid Raden van Bestuur, Raden van Commissarissen en management teams in teamontwikkeling, bij zelfevaluaties en in conflictsituaties. Ik ben founder en eigenaar van Healthy Company Consultants en mede-eigenaar van We Care Consultants en de Academie voor Systemisch Werk.

Ik heb 25 jaar+ ervaring als leidinggevende (bestuur, management) in profit en non-profit organisaties, van multinational tot woningcorporatie. Ik ben maatschappelijk actief als huurderscommissaris en vicevoorzitter in de RvC van woningcorporatie ProWonen. 

Mijn opleidingen heb ik gevolgd op de Rijksuniversiteit Groningen, AOG School of Management en bij Phoenix en Bodymind Opleidingen. Ik ben aangesloten bij de VTW, het NOBCO en de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen.

Contact met Johan?

Bel 06-52519114 of laat een bericht achter: