Voor een gezonde organisatie

Samen op zoek naar wat nodig is om gezond en vitaal te worden

Organisaties die bijdragen aan een gezonde wereld, waarin medewerkers en klanten zich gehoord en gezien voelen, behalen goede resultaten. Daar wil je (weer) naar toe. In gezonde organisaties worden leiders en medewerkers uitgedaagd om hun eigenheid in te brengen en daarmee hun potentieel optimaal te ontwikkelen. Zo ben je van betekenis in het nu en in de toekomst. Per slot van rekening zijn we rentmeesters in een wereld die we gezond willen overdragen aan de volgende generatie.

Samen onderzoeken we de vraagstukken die op tafel liggen. Dat kan bijvoorbeeld een hoog ziekteverzuim zijn, achterblijvende omzet of productie, een groot verloop, reputatieschade. Of een verlangen om een nieuwe stap te zetten met je organisatie. We gaan samen op zoek naar wat nodig is om gezond en vitaal te worden.

Het team

Johan de Jong

Johan de Jong

Johan de Jong is (organisatie)coach, trainer en interim manager. Met ‘Het begint altijd bij jezelf’ als startpunt brengt hij mensen in beweging.

Josée Blanken

Josée Blanken

Josée Blanken is trainer, (organisatie)coach en interim manager. ‘Mensen maken de business’ is voor Josée het vertrekpunt in elk traject.

Paul Nyst

Paul Nyst

Paul Nyst is (organisatie)coach, trainer en zenleraar. De belangrijkste drijfveer in zijn werk is het eigene in de mens zichtbaar maken.

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis is trainer, burnout coach en GZ-psycholoog. Contact maken en maatwerk leveren is voor haar belangrijker dan protocollen.

Tristan van der Hoeven

Tristan van der Hoeven

Tristan werky als coach en consultant en begeleidt mensen en organisaties bij de onvermijdelijke uitdagingen die persoonlijke en professionele groei met zich meebrengen.

Jos Meekers

Jos Meekers

Jos Meekers is trainer en (organisatie)coach. Hij werkt met mensen en organisaties op het snijvlak van persoonlijke thematiek en organisatiethematiek.

Mincka van Houten

Mincka van Houten

Mincka van Houten is trainer, coach en GZ psycholoog. Met ‘No sugar on shit’ als kernzin, maakt zij in haar aanpak zichtbaar waar het echt over gaat.