Samen aan de slag

We brengen jou in beweging zodat je als organisatie kunt groeien en leren

Het klinkt misschien wat vreemd: wij zijn een organisatieadviesbureau dat geen advies geeft. We ervaren dagelijks dat iedereen uiteindelijk zijn eigen beste leermeester is. Om die leermeester ‘wakker te kussen’ gaan we terug naar de bron en werken we met wat er is. Wij maken patronen zichtbaar, zodat helder wordt waar het echt over moet gaan.

Verwacht van ons geen rapporten of een pasklare oplossing. We rollen niks uit, we brengen jou in beweging zodat je als organisatie kunt groeien en leren. We helpen jullie organisatie zó in te richten en te besturen, dat jullie je eigen antwoorden kunnen formuleren. Die antwoorden komen tot leven in de praktijk, door er actief mee aan de slag te gaan.

Het team

Johan de Jong

Johan de Jong

Johan de Jong is (organisatie)coach, trainer en interim manager. Met ‘Het begint altijd bij jezelf’ als startpunt brengt hij mensen in beweging.

Josée Blanken

Josée Blanken

Josée Blanken is trainer, (organisatie)coach en interim manager. ‘Mensen maken de business’ is voor Josée het vertrekpunt in elk traject.

Paul Nyst

Paul Nyst

Paul Nyst is (organisatie)coach, trainer en zenleraar. De belangrijkste drijfveer in zijn werk is het eigene in de mens zichtbaar maken.

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis is trainer, burnout coach en GZ-psycholoog. Contact maken en maatwerk leveren is voor haar belangrijker dan protocollen.

Tristan van der Hoeven

Tristan van der Hoeven

Tristan werky als coach en consultant en begeleidt mensen en organisaties bij de onvermijdelijke uitdagingen die persoonlijke en professionele groei met zich meebrengen.

Jos Meekers

Jos Meekers

Jos Meekers is trainer en (organisatie)coach. Hij werkt met mensen en organisaties op het snijvlak van persoonlijke thematiek en organisatiethematiek.

Mincka van Houten

Mincka van Houten

Mincka van Houten is trainer, coach en GZ psycholoog. Met ‘No sugar on shit’ als kernzin, maakt zij in haar aanpak zichtbaar waar het echt over gaat.