Referenties burn-out coaching

Referenties burn-out coaching

 

 

‘Er is mij de bekende spiegel voorgehouden’

‘Op momenten dat ik me echt niet goed voelde, een houvast om me wel weer beter te gaan voelen.

Doorvragen op een manier die je niet echt gewend bent maar wel goed om tot kern te komen.

Je hebt me zaken aangereikt om andere balans te vinden tussen werk en niet werk.

Nu veel meer bewustwording en daardoor keuzes kunnen maken die me weer energie geven.”

Man, 50 jr., manager/ondernemer

 

“De uurtjes op jouw kantoor waren zeer waardevol voor mij. Nu, 4 jaar later, wordt dat steeds meer duidelijk. …

Door mijn burn-out ben ik een ander mens geworden. Ik laat verantwoordelijkheden waar ze horen, heb veel minder (voor)oordelen en daardoor kan ik met een open blik naar een situatie of probleem kijken. Vroeger vond ik veel dingen ‘mijn probleem’, nu voel ik dat niet meer. Fouten maken mag. Binnen de organisatie waar ik werk wordt dat ook breed uitgedragen, wij willen een lerende organisatie zijn. Het leven is een stuk leuker geworden.”

Vrouw, 55 jr. leidinggevende gezondheidszorg

 

“De gesprekken met Roos hebben ervoor gezorgd dat ik weer in de juiste richting sta, zonder tot dan toe onbewuste aannames te blijven doen. Ze is daarbij eerlijk, confronterend en neemt de tijd om te luisteren. Ze heeft mij enorm heeft geholpen om structuur en overzicht te krijgen over een relationeel probleem.”

Man, 45 jr. zelfstandig ondernemer