Johan de Jong

Johan de Jong, (organisatie)coach, trainer en interim manager.Johan de Jong is (organisatie)coach, trainer en interim manager. Met ‘Het begint altijd bij jezelf’ als startpunt brengt hij mensen in beweging.Hij werkt met leiders, teams en individuele medewerkers aan mensgerichte en gezonde organisaties vanuit de inzichten van systemische organisatiedynamiek, fases van teamontwikkeling en karakterstijlen.

Binnen Healthy Company Consultants werkt hij als trainer & coach voor bestuurders, directeuren en hoger management. Hij begeleidt Raden van Bestuur, Raden van Commissarissen en management teams in teamontwikkeling, bij zelfevaluaties en in conflictsituaties. Johan is directeur-eigenaar van Healthy Company Consultants B.V. en mede-eigenaar van de Academie voor Systemisch MensenWerk.

Johan heeft ruime ervaring als leidinggevende (bestuur, management) in profit en non-profit organisaties, van multinational tot woningcorporatie. Hij is maatschappelijk actief als toezichthouder. Aangesloten bij de VTW, het NOBCO en de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen.

Je kunt Johan bereiken op telefoonnummer 06-52519114 of klik hier om een email te sturen.