Masterclass Zo binnen Zo buiten – over persoonlijke reputatie en waarde gedreven leiderschap

De waarde van reputatie
Een positieve reputatie is van levensbelang voor een organisatie. Het is het resultaat van een gezonde organisatiecultuur en een positief arbeidsklimaat. Een gezonde werkplek leidt tot betrokken medewerkers, enthousiaste klanten en een organisatie die succesvol is in het bereiken van haar doelen.

Waardevol leiderschap
Reputatiemanagement vraagt om waardevol leiderschap. Van welke waardes ben je ‘vol’ en neem je mee in je leiderschap? Welke reputatie heb je als leider? Hoe ga je daarmee voor in het gewenste reputatiegedrag van je organisatie? Hoe kun je jezelf daarin nog verder ontwikkelen? Tijdens de Masterclass Zo binnen, Zo buiten – speciaal ontwikkeld voor de top van organisaties – gaan we hier mee aan de slag.

Zo Binnen
In het ochtendgedeelte gaan we aan de slag met persoonlijke reputatie- en communicatie. Wat is het effect van jouw manier van communiceren op jouw persoonlijke reputatie? Hoe neem je jezelf mee in wat je doet? En ben je je daarvan bewust? Deelnemers gaan presenteren, met behulp van originele oefeningen. De groep reflecteert: wat gebeurt er, wat zie je, wat leer je over de ander? Het leren waarnemen door de deelnemers (van zichzelf en de ander) is een belangrijke pijler in deze masterclass.
De trainers van Healthy Company Consultants spiegelen en duiden. Zij zijn gespecialiseerd in het effect van persoonlijke communicatie en hoe we dat kunnen versterken voor de eigen reputatie. Die inzichten nemen we mee naar de middag.

Zo buiten
In de middag verleggen we het accent meer naar buiten: naar het team en de organisatie en klanten. We gaan het hebben over persoonlijke, professionele en organisatie waarden. We beginnen met een oefening over waarden en kijken of deze congruent zijn met elkaar en waar niet. Ligt dat keurig op een lijn, of schaadt het de reputatie? Wat betekent dit voor de wijze waarop mensen jou en je organisatie ervaren? En hoe maak je dit vervolgens in je organisatie bespreekbaar?

Wat levert het op?
In deze masterclass leer je om de verbinding van binnen naar buiten te leggen. We brengen een intensief bewustwordingsproces op gang. Vanuit die bewustwording reiken we een aantal concrete handvatten aan, waarmee je aan de slag kunt. Voorbij de trucjes en de technieken. Iedereen gaat met een persoonlijke opdracht naar huis om de nieuwe inzichten in de praktijk toe te passen.

Praktische informatie
• Voor: directeuren en hoger management
• Groepsgrootte: 6-8 personen per masterclass
• Prijs € 695,- per persoon (vrijgesteld van BTW)
• Locaties: Zutphen
• Data open inschrijving; nieuwe data volgen zsm. Aanmelden kan via de mail of via het informatieformulier hiernaast.
• Training is ook ‘in company’ te boeken

De trainers:

Johan de Jong

Johan de Jong

(Organisatie)coach, trainer en interim manager. Met ‘Het begint altijd bij jezelf’ als startpunt brengt hij mensen in beweging.

Marlies Claasen

Marlies Claasen

Coach en trainer op het vlak van persoonlijke presentatie en reputatie. Als geen ander weet zij hoe belangrijk het is om in het presenteren, jezelf mee te nemen. Marlies is bekend als ervaren dagvoorzitter, presentator van televisieprogramma’s en zangeres.

Paul Nyst

Paul Nyst

(Organisatie)coach, trainer en zenleraar. De belangrijkste drijfveer in zijn werk is het eigene in de mens zichtbaar maken.

Over Healthy Company Consultants
Healthy Company Consultants is een compact organisatieadviesbureau met een unieke combinatie van disciplines. Onze werkwijze is gericht op mensen en waarden. Ons motto: voor alles ben je mens. Wij leren organisaties hoe zij, met heldere governance en controls op de achtergrond, de mens in de organisatie weer centraal kunnen stellen.

Meer informatie?

Bel 0575 - 20 20 25 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact op.