Individuele coaching

Wij coachen mensen op alle niveaus in organisaties. Van directeur tot medewerker in uitvoering. Een coachingstraject is relevant wanneer je merkt dat oude oplossingen niet meer werken en je wilt voorkomen dat je helemaal vast loopt. Als er sprake is van ‘gezond’ functioneren kun je zelfstandig werken aan autonomie en heelheid. Wij helpen je oude patronen zichtbaar te maken, waardoor je in staat bent om voor ander, meer effectief, gedrag te kiezen.

Waarom coaching van Healthy Company Consultants?

Onze manier van coachen werkt bij mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en die het avontuur van veranderende inzichten aandurven. Wij bieden een coachingstraject met diepgang, in een veilige setting.

Praktische informatie

De start is een kennismakingsgesprek waarin aan de orde komt wat de coachingsvraag is en hoe coaching daarbij kan helpen. Op basis van dit gesprek wordt een offerte opgesteld met daarin concreet omschreven:

  • aanleiding voor de coachingsvraag
  • doelstellingen van het coachingstraject
  • de daaraan verbonden kosten.

Wat gebeurt er tijdens een coachingsgesprek?

Veel is afhankelijk van het doel en de persoon. Om een indruk te geven: vragen stellen, uitdagen, lachen, inzicht geven, praktische tips. De coach maakt gebruik van verschillende coaching technieken en werkvormen.

Duur van de gesprekken en coachingstraject

De coachingsgesprekken duren meestal 1 tot 1,5 uur en vinden in de regel eenmaal per maand plaats. Gebruikelijk is een coachingstraject van vijf gesprekken met de coachee en 2 drie-gesprekken, waarbij de direct leidinggevende van de coachee aansluit.

Meer informatie?

Bel 0575 - 20 20 25 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact op.