Hoe zijn we ontstaan?

Hoe zijn we ontstaan?

 

Er was eens een GZ-psycholoog die werknemers met burn-out behandelde. En er was een organisatiecoach, die in organisaties kwam om directies en teams te begeleiden. Ze kwamen tot de ontdekking dat ze dagelijks met dezelfde dingen bezig waren, maar dat de processen gescheiden verliepen.

Medewerker en organisatie
De medewerkers werden individueel behandeld tijdens hun ziekte, om daarna terug te gaan naar een situatie waar niets veranderd was. Het kwam ook voor dat er binnen een week meerdere werknemers van een team aangemeld werden met allemaal dezelfde klachten en verhalen over de organisatie en de manier van leidinggeven. Contact met de organisatie was er (vaak) niet, want dat vormde geen onderdeel van de behandeling.

Verbinding
De GZ-psycholoog en de organisatieadviseur waren het met elkaar eens: deze processen moeten met elkaar verbonden worden, wil je een duurzaam resultaat behalen. Een behandeling van een zieke werknemer kan niet los staan van de situatie in het team. Zo is Healthy Company Consultants ontstaan. Naast de GZ-psychologen en de organisatiecoaches, ontmoet je hier ook interim-managers, programmamanagers en trainers.

Onze overtuiging
Healthy Company Consultants vindt dat elke medewerker recht heeft op een gezonde werkplek, zodat zijn of haar talenten optimaal ontwikkeld en ingezet kunnen worden. We zijn er van overtuigd dat werken op een gezonde werkplek leidt tot betrokken medewerkers, enthousiaste klanten en een organisatie die succesvol is in het bereiken van haar doelen.

De mensen van Healthy Company Consultants
Werken met mensen in organisaties vraagt om ervaren, betrokken en vakkundige professionals. Je leest hier meer over ons kernteam:

Johan de Jong, directeur, (organisatie)coach & trainer

Roos Braakhuis, GZ psycholoog & trainer

Paul Nyst, trainer & (organisatie)coach

Mincka van Houten, trainer & coach

Josée Blanken, trainer & (organisatie)coach

Jos Meekers, (gast)trainer & (organisatie)coach

Marlies Claasen, trainer & coach