Durf jij het aan?

Het begint altijd bij jezelf.

Wie ben ik, waar sta ik en waar sta ik voor? Hoe kan ik in contact blijven met mijzelf en de ander, ook als het spannend wordt? En wat heb ik te leren om mijn eigen autonomie te versterken en doelstellingen te verwezenlijken?

Wij creëren een veilige leeromgeving waarin iedereen daadwerkelijk contact kan maken. Met zichzelf én met de ander. Zo kun je samen groeien. Die diepgang kan schuren of pijnlijk zijn. Wie de moed kan opbrengen om hier doorheen te gaan, zet een duurzame verandering in gang.

Het team

Johan de Jong

Johan de Jong

Johan de Jong is (organisatie)coach, trainer en interim manager. Met ‘Het begint altijd bij jezelf’ als startpunt brengt hij mensen in beweging.

Josée Blanken

Josée Blanken

Josée Blanken is trainer, (organisatie)coach en interim manager. ‘Mensen maken de business’ is voor Josée het vertrekpunt in elk traject.

Paul Nyst

Paul Nyst

Paul Nyst is (organisatie)coach, trainer en zenleraar. De belangrijkste drijfveer in zijn werk is het eigene in de mens zichtbaar maken.

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis

Roos Braakhuis is trainer, burnout coach en GZ-psycholoog. Contact maken en maatwerk leveren is voor haar belangrijker dan protocollen.

Tristan van der Hoeven

Tristan van der Hoeven

Tristan werky als coach en consultant en begeleidt mensen en organisaties bij de onvermijdelijke uitdagingen die persoonlijke en professionele groei met zich meebrengen.

Jos Meekers

Jos Meekers

Jos Meekers is trainer en (organisatie)coach. Hij werkt met mensen en organisaties op het snijvlak van persoonlijke thematiek en organisatiethematiek.

Mincka van Houten

Mincka van Houten

Mincka van Houten is trainer, coach en GZ psycholoog. Met ‘No sugar on shit’ als kernzin, maakt zij in haar aanpak zichtbaar waar het echt over gaat.