GEANNULEERD: Stopping a Silent Killer – workshop 7 november 2018

GEANNULEERD: Stopping a Silent Killer – Promoting Positive Mental Health Practice at Work and at Home

 

WORKSHOP 7.11 GEANNULEERD

Wij kregen vanmorgen het bericht dat Todd niet mag afreizen naar Nederland. Hij heeft vorige week een gecompliceerde voetbreuk opgelopen, waar hij niet mee mag vliegen. De workshop gaat dan ook niet door. We hopen dat Todd in het voorjaar alsnog naar Nederland kan komen om o.a. deze workshop te verzorgen. We houden je op de hoogte.

——-

On the morning of Wednesday 7 November 2018, Todd Montgomery will join us to facilitate a conversation on ways to productively address mental health issues in both the workplace and daily life.

In this highly interactive group session, he will share his own lived experience of the subject, offer insights from his certification as a Mental Health First Aid provider and explore how a Positive Change approach helped contribute to his personal journey of mental health recovery. Todd will also give perspective on Australia’s role in raising awareness of the topic around the world. This will be followed by an open group discussion of contemporary practice in this area in the Netherlands with a view to pooling insights and ideas on what works well and how it can be directly applied to your setting and context.

In the afternoon, Todd will lead a skills-building Masterclass to share how the Positive Change framework has wider application in his work as a business consultant working with a variety of different organizations. The focus will be on providing proven, practical techniques that improve the quality of conversations and get people working better together.

Todd is a Canadian-Australian living in Sydney and is the Founder of Surfing Saved My Life – A Positive Change Story.

This event is organized and hosted by Healthy Company Consultants and Systemisch MensenWerk, at our offices in Zutphen.

 

Stopping a Silent Killer – Nederlands

 

Op de ochtend van woensdag 7 november a.s. organiseren wij een ontmoeting met Todd Montgomery. Todd gaat met ons in gesprek over de wijze waarop je psychische problemen bespreekbaar maakt op een wijze waardoor ruimte ontstaat voor betekenisvolle positieve ontwikkeling. Deze aanpak vindt toepassing in zowel in de werkomgeving als in ons dagelijks leven.

In deze interactieve groepsbijeenkomst vertelt Todd zijn eigen indringende verhaal en neemt hij ons als ‘certified first aid provider’ mee in de inzichten van Mental Health First Aid (MHFA) en hoe deze aanpak heeft bijgedragen aan zijn eigen reis in het herstellen van een psychische aandoening.
Todd zal daarnaast een beeld schetsen van de rol die Australië in de wereld speelt in de bewustwording rondom dit thema. Daarna gaat hij met ons in gesprek over hoe wij als aanwezigen deze aanpak tot leven kunnen brengen in onze eigen persoonlijke en professionele context

In de middag zal Todd een ‘skills-building masterclass’ verzorgen, waarin hij zijn ervaringen deelt hoe hij als business consultant de ‘Positive Change’ aanpak tot leven brengt in organisaties. We gaan met elkaar oefenen met bewezen, praktische technieken, die de kwaliteit van de dialoog en de samenwerking tussen mensen verbeteren.

Todd is een Canadese-Australiër, hij woont in Sydney en is de oprichter van Surfing Saved My Life – A Positive Change Story.

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd en gehost door Healthy Company Consultants en Systemisch MensenWerk op onze thuislocaties in Zutphen. Alle opbrengsten komen ten goede aan Surfing Saved My Life.

 

Voor wie:
De workshop (ochtend) is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe je mentale vraagstukken bij collega’s en mede-mensen bespreekbaar kunt maken. Er zijn 30 plekken.

De masterclass (middag) is specifiek bedoeld voor mensen die de ‘Positive Change’-aanpak willen toepassen in een organisatiecontext: bijv. organisatieadviseurs, leidinggevenden, HR professionals. Er zijn slechts 8 plekken.

NB. De voertaal is Engels.

 

Tijden en locaties:
Workshop – Stopping a Silent Killer
9.30 – 12.30 uur – Proeflokalen, lokaal 3, Vispoortplein 16 in Zutphen.

Masterclass – Positive Change in Organizations
14.00 – 17.00 uur – IJsselzicht, kantoor Healthy Company Consultants, IJsselkade 15 in Zutphen

Voor informatie over bereikbaarheid en parkeren klik je hier.

 

Kosten:
De kosten voor je deelname bedragen 50 euro voor de workshop (ochtend) en 200 euro voor de masterclass (middag). Een combi-ticket voor beide bijeenkomsten kost 225 euro.

 

Klik hier om via de mail tickets bestellen. Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en een factuur.

 

GEANNULEERD: Stopping a Silent Killer – workshop 7 november 2018