Bereikbaarheid van ons kantoor

IJsselkade Zutphen

Healthy Company Consultants houdt kantoor in het monumentale pand ‘IJsselzicht’ aan de IJsselkade in Zutphen. Het komende jaar wordt de kade en de omgeving volledig opnieuw ingericht. Wij zijn blij met onze nieuwe voortuin in wording. Tegelijkertijd heeft dit effect op onze bereikbaarheid.

In de periode van 3 april tot 19 juni 2017 is er sprake van eenrichtingsverkeer. Vanaf de oude brug kun je de IJsselkade oprijden en ook de parkeerplaatsen langs de IJsselkade zijn in deze periode vooralsnog in gebruik. Kom je vanaf de andere kant, dan kun je het beste parkeren in de buurt van het stadhuis of de rechtbank.

Vanaf maandag 19 juni 2017 wordt de IJsselkade een jaar lang afgesloten voor verkeer. Je kunt dan parkeren in de P+R voorziening achter het NS Station of op de parkeerplaatsen rondom de rechtbank en het stadhuis. Voor voetgangers is de IJsselkade wel gewoon bereikbaar. Voor meer informatie over de werkzaamheden klik je hier.

N.B. Vanaf maandag 26 juni t/m 18 augustus is ook de Oude IJsselbrug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen in deze periode de brug gebruiken.

 

 

Bereikbaarheid van ons kantoor